Kasarmintie 15

Oulu

OMALEIMAISIA TOIMISTOJA KAUNIISSA JOKIMAISEMASSA

Vuokrattavana erilaista toimistotilaa Oulun jokimaisemassa.

Kaikkihan sen tuntevat – Koskenniskassa, Rautasillan kupeessa Oulujoen etelärannalla jykevänä seisovan tiililinnan. Talo muistaa yhä panimosta kantautuneen oluttynnyreiden kumahtelun, iltalomiltaan palaavat iloiset sotapojat ja osuuskaupan varastomiesten kahvitauot, joiden jutut saivat talon tiilet punehtumaan entisestäänkin. Millaisen tarinan sinun yrityksesi kirjoittaa Koskenniskan historiaan?

Koskenniskan Vartti on rakennuksena ainutlaatuinen ja persoonallinen – aivan kuten parhaat yrityksetkin. Historiaa kunnioittava, mutta silti vahvasti tässä päivässä oleva Vartti välittää viestiä yrityksesi juurekkuudesta ja oululaisuudesta. Jykevä tiililinna kätkee sisäänsä teknisesti moderneja toimitiloja, jotka taipuvat monen kokoisten yritysten tarpeisiin. Historiaa huokuvat seinät ja ikkunaristikoiden takana avautuvat jokimaisemat inspiroivat työntekijöitäsi ja vierailu Koskenniskan Vartissa jää taatusti myös asiakkaidesi mieleen.

Kasarmintielle, Koskenniskaan on helppo tulla eri puolilta kaupunkia. Keskusta on ihan lähellä, moottoritielle on kätevä reitti Rautasillan ylitse ja pyöräilevälle sijainti jokirannassa on mitä parhain Oulun upeimpien pyöräteiden varrella. Kasarmintietä kulkee myös joukkoliikenne: vakiolinjat ja Citybussi.

Vuokrattavat tilat

Suurenna
Toimisto, 1. kerros
219m2
Lataa pohjapiirustus
Suurenna

-5m2
Suurenna

m2
Suurenna

m2
Saneerausvuosi 2005
Kerrokset 4
Pinta-ala 1952 m2
  • Kokonaispinta-ala 1 952 m2
  • Toimistotilaa alkaen 105 m2, jaettavissa eri käyttäjille. Mahdollista saada kokonainen kerros käyttöön
  • Koskenniskan Vartti on rakennuksena ainutlaatuinen ja persoonallinen – aivan kuten parhaat yrityksetkin. Historiaa kunnioittava, mutta silti vahvasti tässä päivässä oleva Vartti välittää viestiä yrityksesi juurekkuudesta ja oululaisuudesta
  • Keskusta 1,5 km
  • Lentokenttä 15 km
  • Rautatieasema 1,5 km
  • Jokirannan pyörätiet vieressä

Kiinteistössä toimivat yritykset

Lisätietoja ja näytöt Kasarmintie 15, Oulu